VLOK – EIGENHUIS uitvoeringsvoorwaarden

 

 

VLOK – Uitvoeringsvoorwaarden


Deze Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK) zijn totstandgekomen in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis .

Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Haaglanden te Zoetermeer en worden op de SER-site (www.ser.nl) vermeld.

 

*    U krijgt te maken met een erkend Klussenbedrijf dat is aangesloten bij de vereniging van Klussenbedrijven het www.VLOK.nl

*    U ontvangt van ons voor aanvang van de werkzaamheden een duidelijke offerte met specificatie van materialen en arbeidsuren apart vermeld, dus geen “open eind “.

*   Ook ontvangt u duidelijke “uitvoeringsvoorwaarden ” waarin de spelregels voor onze gemeenschappelijke belangens uitvoerig en duidelijk uitgelegd worden.

*   U krijgt op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden een schriftelijke garantie van 1 jaar.

*   U krijgt met vakmensen te maken die ervaring hebben met het werken in bewoonde huizen of in gebruik zijnde panden.

*   U krijgt materialen aangeboden tegen de beste garantie`s en conditie`s en tegen de scherpste prijzen.

*    U hebt een betrouwbaar aanspreekpunt voor al uw klussen in en om het huis, die uw belangen met de grootste zorg zullen behartigen.

*     U de mogelijkheid heeft om op basis van een vaste prijs of op basis van regie een klus af te werken, waarbij u in de optie van regie ook zelf mee kunt werken.

( Een en ander wordt uitgelegd in de uitvoeringsvoorwaarden)

*    U ook kunt werken vanuit een van tevoren vastgesteld budget waarbij wij de uitgaven zullen bewaken en eventuele aanpassingen zullen doen waar nodig, uiteraard altijd in overleg.